O a ituaiga o mea fa'apipi'i fa'au'u fa'au'u o lo'o maua?

Se hydraulicfetaui o se elemene feso'ota'i i le va o se paipa fa'apalapala ma se paipa fa'alelei, po'o le va o se paipa ma se elemene eletise.Se hydraulicfetaui e aofia ai se hydraulicmea fa'apipi'it mo se faagaau ma se hydraulicmea fa'apipi'i mofa'apotopotoga fa'apa'au, e fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga faʻafefe hydraulic se tasi o vaega o le faʻauʻu eletise (ua taʻua o le siʻusiʻu pito) ma le isi pito i isi vaega (terminals) ina ia mautinoa le fetaui ma le faʻamaufaʻailoga e aunoa ma se liki i le fesoʻotaʻiga ma isi vaega, o le pito o le faʻaogaina o faʻauʻu eletise e tatau ona fuafuaina e tusa ai ma le tulaga lautele interface.O le galuega autu a le terminal o le faamautinoaina o le faamaufaailoga umi i le va o mea fa'apipi'ima le faagaau.

 

Mai le atinaʻe e mafai ona vaevaeina i ituaiga nei:

1.O-mama fa'amau fa'amau fa'amaumea fa'apipi'i

1

1. Fa'amau fa'agaau 2. Suau'uTaulaga3. O-mama 4.Adaters5. Nati 6. O-mama

pe a viliina le nati 5 i le filo i fafo o lemea fa'apipi'i, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le taimi faʻamalosi, le pito pito i luga o le faʻauʻumea fa'apipi'ima lefetuutuunai(vaega 4) compresses, le o-mama o le 4-i'u mata o lemea fa'apipi'ie maua ai le fa'a'ese'ese fa'ama'i, ma fa'afeso'ota'i atoa foliga fa'ai'u 4 o le fasi vaega 6 ma le vaega 4 ma maua ai le mamafa e fa'amau.

E tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻapipiʻiina, siaki le mama faʻamau aʻo leʻi faʻapipiʻiina.

2.24 ° fa'amau fa'amau fa'amau fa'amau feso'ota'iga

2

  1. Fa'amau fa'agaau 2. O-mama 3. Su'uTaulaga 4. Fetuuna'i 5. O le nati

pe a viliina le nati 5 i le filo i fafo o le fetuutuunai -Vaega 4), o le pito i fafo o le fa'agaaufetaui ma le pito i totonu o le cone luga o lefetaui b-Partdy (vaega 4) faʻafesoʻotaʻi ma faʻamalosi faʻatasi ma le faʻateleina o le taimi faʻamalosi, le o-mama o le pito i fafo pito i fafo o le faagaau.mea fa'apipi'i 1 e maua ai le faʻaleagaina faʻasolosolo, faʻafesoʻotaʻi atoatoa i luga o le conical o le vaega 6 ma le vaega 4 ma maua ai se mamafa tele, lea e galue e pei o se faʻamaufaʻailoga, ma o le mamafa i le va o le conical surfaces e tele atu ona o le gaioiga o le faʻaogaina o luga ole conical, o le faʻamaufaʻailoga e sili atu ona lelei ile talitonuga.

E tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻapipiʻiina, siaki le mama faʻamau aʻo leʻi faʻapipiʻiina.

3.Fa'amau fa'au'u pito fa'au'u

3

1. Feso'ota'iga fa'a'au'au 2. Su'u suau'u, ulu flange, ipu fa'avevela flange 3. O lo'o fa'apipi'i le ulu o le fa'a'au o le fa'agao'o i luga o le suau'u suau'u e le ipu fa'amalosi.

A faʻatuputeleina le taimi faʻamalosi o le paʻu, o le paʻu e maua ai se malosi tele muamua.O le malosi muamua o le faʻamauina o le paʻu e pasi atu i totonu o le pusa faʻamalosi, faʻapipiʻi le ulu o le flange i luga o le orifice suauu, o le o-mama (Vaega 3) i luga o le ulu flange o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaleagaina, ma le faʻaogaina o le paipa - Vaega 1) e lava le fesoʻotaʻiga i le va o le pito pito i luga o le flange ma le suauʻu suauʻu suauʻu e maua ai le mamafa, lea e galue e pei o se faʻamaufaʻailoga, ona o le faʻaogaina o paʻu malosi, o le mamafa i le va o le faʻafesoʻotaʻi e maualuga tele ma o le faʻamaufaʻailoga e lelei tele i totonu. a'oa'oga.

4.Fa'amau fa'amau fa'au'u

4

O le a'a o le filo o lefetuutuunaio lo'o tu'uina atu i ai se masini fufulu O-ituaiga.A faʻafesoʻotaʻi le soʻotaga ma le suauʻu suauʻu e ala i le filo, o le O-ituaiga mama e pipii i le pito pito i luga o le suauʻu suauʻu e fai ai se faʻamaufaʻailoga.

5.37 ° fa'amumu pito fa'a'au'au so'otaga

5

.

pe a viliina le nati 2 i luga o le filo i fafo o le tino soofaatasi (vaega 1), faatasi ai ma le faateleina o le taimi faʻamalosi, o le pito pito i fafo o le faʻauʻu faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi ma le pito i totonu o le paipa uʻamea (vaega 3). ), faʻamau faʻapipiʻi 1 fasi 3 cone faʻafesoʻotaʻi atoa ma maua ai le mamafa sili atu, faia se faʻamaufaʻailoga, ona o le cone o le lever, o le mamafa i le va o le cone e sili atu.I le faagasologa o le filifilia o paipa paipa hydraulic, e tatau ona tatou mafaufau i le maualuga o le mamafa o le galue, le vevela o le galue, le tele o le atinaʻe, le tele o paipa, pe o le faʻapipiʻiina e faigofie, tamaoaiga ma isi mea.Ole maualuga ole galuega ole sooga e le tatau ona maualalo ifo nai lo le maualuga ole galuega ole faagaau.

                          


Taimi meli: Nov-28-2023